O nama

Limarija Malić ima tradiciju izrade i montaže građevinske limarije dugu preko 50 godina. Kroz tri generacije obiteljskog upravljanja, od malog obrta s 2 zaposlena, godinama smo napredovali i proširivali svoju djelatnost. Vođeni kvalitetnom strategijom razvoja i realnih planova, uspjeli smo se već dugi niz godina održati na sve zahtjevnijem tržištu i poduzeće danas dovesti do respektabilnog i ozbiljnog partnera koji pozornim odabirom sirovina, razvojem tehnologije i edukacijom djelatnika ulaže u svoju budućnost. 

Usluge

Limeni proizvodi Limarija Malić

Proizvodnja

Pažljivim odabirom sirovina, tehnologije i dobavljača stvorili smo proizvode visoke kvalitete, a naši mnogobrojni kupci prepoznali su nas kao jedinstvene proizvođače krovnih sistema za odvodnju oborinskih voda s krova. Široka paleta boja, tehnika jednostavnog montiranja i vrlo kratak rok isporuke daju veliku garanciju pri kupnji građevinske limarije

Prodaja

Izaberite kvalitetna i dugoročna rješenja za Vaš krov i posjetite nas u poslovnicama ili kontaktirajte naš prodajni tim koji će Vas savjetovati i pružiti sve informacije o limenim oblogama, krovnim rješenjima, tehničkim informacijama, cijeni, montaži te ostatku naše ponude.

limarija malić poslovnica sesvete
montaža limarija malić

Montaža

Prilikom izvođenja radova oslanjamo se na vlastite resurse kako našim kupcima osigurali visoku kvalitetu usluge. Višegodišnje iskustvo, preciznost i stručnost u montaži komparativna je prednost našeg poduzeća čime se iznimno ponosimo. Dokaz za to su brojne reference i završeni projekti, a ponajprije zadovoljni kupci.

U današnje vrijeme jasnih potreba i specifičnih zahtjeva, spremni smo našim kupcima pružiti najbolja rješenja pri kupnji i montaži naših proizvoda.

Ekološka održivost

U cjelokupnom poslovanju veliku pažnju pridajemo ekološkoj održivosti i s ciljem smanjenja štetnog utjecaja na okoliš, kontinuirano nastojimo:

  • koristiti ekološki prihvatljive materijale koji se mogu reciklirati,
  • smanjivati količinu otpada iz proizvodnog procesa i montaže,
  • odvojeno sakupljati različite vrste otpada i adekvatno ih zbrinjavati.